DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

3 günde 3 ilçe, 9 mahalle ve 7 köyü ziyaret etti

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı 3 günde 3 ilçe, 9 mahalle ve 7 köyü ziyaret etti

Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, ilimiz; ilçeleri, köyleri, beldeleri ve  mahallelerindeki binlerce vatandaşımız ile tek tek bir araya gelerek büyük gayret gösteriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında adeta kapı kapı, dernek dernek gezerek, vatandaşlarımızın talep ve görüşlerini alan Milletvekili Adayı Selim Yağcı, 3 günlük çalışmaları kapsamında 3 ilçe gezisi,  9 mahalle 7 köy, esnaf ve birçok derneği ziyaret ederek, büyük bir performans sergiledi.

İlimiz ve ilçelerindeki birçok kurum ve kuruluş yetkilisini de ziyaret eden Milletvekili Adayı Selim Yağcı, seçim çalışmalarını Ramazan ayında olmasına rağmen sabah saatlerinden gece saatlerine kadar sürdürüyor ve vatandaşlarla tek tek görüşüyor.

Vatandaşlar da Milletvekili Adayı Selim Yağcı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek,  kendisinin Bilecik için çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine olan inancı dile getiriyor.

Seçim çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Selim Yağcı, ‘’En başından beri söylediğimiz gibi Bilecik bizim sevdamız ve heyecanımız. Bizler daha önce olduğu gibi bugün de bize tevdi edilen görev kapsamında  vatandaşlarımız ile tek tek görüşüp, davamızı anlatıyoruz, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bilecik için yeni başlangıç ve yeni hedeflerimizi anlatıyoruz ve Bilecik’e olan sevdamız ve heyecanımızın bitmediğini ifade ediyoruz. 3 günlük çalışmamız kapsamında binlerce hemşehrimiz ile bir araya geldik. Ramazan ayında olmasına rağmen güzel bir çalışma ortaya koyduk. İnşallah bu şekilde de devam edeceğiz. Bu bizler için tatlı bir yorgunluk oluyor. Çünkü bizler görüştüğümüz ve dinlediğimiz her bir vatandaşımızın memnuniyetinden enerji alıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.