DOLAR
32,1837
EURO
34,9509
ALTIN
2.503,16
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
29°C
Bilecik
29°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

28 Numaralı TOGG’u Bilecik’te Kim Aldı?

28 Numaralı TOGG’u Bilecik’te Kim Aldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın teşrifleri ile gerçekleşen 79. TOBB Genel Kurulu, TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni ve Türkiye’nin yerli otomobili TOGG çekilişi yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kulelerinde “TOBB 79. Genel Kurulu” kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB 79. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, ”Toplumumuzun farklı kesimlerinde yaşanan refah kayıplarını telafi edecek adımları atmakta kararlıyız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme politikamıza sıkı sıkıya bağlıyız. 21 yıllık iktidarlarımız döneminde bundan taviz vermedik” dedi.

Birliğin tüm mensuplarını, Türkiye’nin kalkınmasına, büyümesine, güçlenmesine yaptıkları katkılar dolayısıyla tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB’da delege olarak 10-20-30 yıl ve üzerinde süresini tamamlayanları da kutladı.

81 vilayette faaliyet gösteren 365 oda ve borsanın tamamını, 1,8 milyona yaklaşan üyenin hepsini birer “Alperen” olarak gördüklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerin şahsında, büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Asrın felaketi olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılmasının en öncelikli meseleleri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedeleri kampanya döneminde de ihmal etmediklerini, her bir şehre farklı tarihlerde 3-4 kez giderek, afetzedelerin yanında olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdiye kadar 910 binden fazla çadırın, 117 binden fazla konteynerin kurulumunu tamamladıklarını, 180 bine yakın afet konutunun inşa sürecinin başladığını aktararak, deprem bölgesinde 319 bini ilk bir yıl içinde olmak üzere toplam 650 bin konutun inşa edileceğini kaydetti.

Bunu, İzmir’de depremden hemen sonra gerçekleştirdiklerini, depremzedelerin de samimi gayretleri takdir ettiğine şahit olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerek 14 Mayıs’ta gerekse 28 Mayıs’ta kendisine çok güçlü destek veren deprem şehirlerine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: “Depremzedelerimiz geride bıraktığımız haftalarda sadece kayıplarının acısıyla mücadele etmedi, aynı zamanda sırf oy tercihlerinden dolayı insanlık tarihinin en aşağılık hakaretlerinin de hedefi oldular. Sığındıkları otel ve misafirhanelerden atılmaktan, yapılan yardımların başa kakılmasına kadar pek çok vicdansızlığa maruz kaldılar. Buna rağmen, onlar dik durmaya, metanetli davranmaya devam ettiler. Depremzede kardeşlerimize yönelik bu rezillikleri, bu linç kampanyalarını unutmayacak, unutturmayacağız. Ne sebeple olursa olsun afetzedelerimizin gönül yaralarının daha fazla kanatılmasına izin vermeyeceğiz. Afetin yıktığı tüm şehirlerimizi eskisinden daha görkemli, daha güvenli bir şekilde en kısa sürede yeniden ayağa kaldırıyoruz, ayağa kaldıracağız.”

Depremin Türk ekonomisine maliyetinin 104 milyar dolar olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman başta olmak üzere depremde en çok yıkıma uğrayan illerde her şey gibi ticari hayatın da olumsuz etkilendiğine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, faaliyete geçen 13 bine yakın iş yeriyle buralardaki ticareti yeniden canlandıracaklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletine ve hükûmetine güvenen hiç kimsenin 21 yıldır mağdur olmadığını, ülkenin potansiyeline inanan hiç kimsenin pişmanlık yaşamadığını, bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti’nin, iş insanıyla, işçisiyle, çiftçisiyle, üreticisiyle, depremzedesiyle, mazlum ve mağduruyla kendine güveneni asla yarı yolda bırakmayacağını vurguladı.

28 Numaralı TOGG Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79. Genel Kuruluna Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Sayan Üyesi Murat Özçelik ve Genel Sekreter Doğan Gürkan Akyol katılım sağladı.

Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni sonrası Türkiye’nin yerli ve milli otomobili gururumuz TOGG’un çekilişi yapıldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası adına kura çekilişini gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, 28 numaralı TOGG’u Bilecik TSO’ya kazandırdı.

Genel Kurulda TOGG’un tamamlanan işlemlerinin ardından 28. çekiliş sıra numarasına göre Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına teslim edileceği bilgisi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.