DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilecik ve İlçelerinde Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilecik ve İlçelerinde Coşkuyla Kutlandı. Bilecik ve İlçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı eski coşkusuyla kutlandı. Pandemi sürecinin endemiye dönmesiyle 2019 bu yana kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl eski coşkusuyla kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törenler, Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı çocukların sunduğu gösterilerle son buldu.

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi ile Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesisi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan gösterisi, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve aileler, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda hünerlerini sergileyen öğrencilerin sevincini paylaştı.

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Özlem Erdoğan öğrencileri, bilimin ışığında aydınlık Türkiye’nin yarınları için yetiştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Konuşmasında çocukların iyi yetiştirilmesinin önemine değinen Erdoğan, ‘’Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu mutlu günü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyorum. Çocuklarımız, toplumumuzun en önemli fertleridir. Çünkü onlar bizim geleceğimiz ve umut kaynağımızdır. Her iki sosyal tesisimizde uzman eğitmenlerimizle birlikte çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlamaya gayret gösteriyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı da konuşmasında çocukların yetiştirilmesinde emeği olan öğretmen ve aile bireylerine teşekkür etti.

Bugün Cumhuriyet tarihimizin en önemli günlerinden birini kutluyoruz. Bu anlamlı günü çocuklarla geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her şeyden daha kıymetli gördüğümüz çocuklarımızın belediyemiz tarafından açılan kreşlerimizde zaman geçirmeleri, onların sağlıklı gelişimlerini izlemek, gösterilerine katılmak ve başarılarına tanık olmak bizleri her zaman gururlandırıyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü çocuklarımızın yürüyecekleri yolu aydınlık tutmak için daima çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların sonunda gösterilerini sergileyen çocuklar ayakta alkışlanırken, Başkan Vekili Subaşı çocuklar ve öğretmenlerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilecik ve İlçelerinde Coşkuyla Kutlandı

Osmaneli halkının  büyük ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçede coşkuyla kutlandı.
Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin ve ilçe protokolünün katıldığı törende Osmaneli İlçe Stadı tıklım tıklım doluydu. Mili Eğitim Müdürlüğümüzün hazırladığı program veliler ve katılanlar tarafından çok beğenildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilecik ve İlçelerinde Coşkuyla Kutlandı

Pazaryeri’nde 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilecik ve İlçelerinde Coşkuyla Kutlandı

Gölpazarı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile İlçede Çelenk Sunma töreni düzenlendi.

Programa Belediye Başkanı Sayın Hayri SUER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Turgut AKAGÜNDÜZ ve protokolün değerli üyeleri katıldı.

Dodurga Beldesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Dodurga Beldesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.