DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

23 NİSAN 4. ÇOCUK FESTİVALİ SONA ERDİ

23 NİSAN 4. ÇOCUK FESTİVALİ SONA ERDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören 23 Nisan 4. Çocuk Festivali 5 gün süren etkinliklerin ardından sona erdi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın çocuklara yönelik önemli bir projesi olan ve her çocuğun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi amacıyla bu yıl 4.sü düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali sona erdi. Geçtiğimiz yıllarda yoğun bir ilgi gören ve bu yılda 5 gün boyunca devam eden Festival’de çocuklar çeşitli etkinliklere katılarak unutulmaz bir bayram yaşadı. Festival’in Cumhuriyet Meydanında yapılan bölümünde çocuklar festival alanına kurulan şişme oyun guruplarında oynarken, çizgi film karakterleri ile doyasıya eğlendi. Hacivat ile Karagöz, palyaço, yüz boyama ve oyun gurupları ile bayramı dolu dolu yaşayan çocuklar daha sonra meydanda yapılan şarkı yarışmasına katıldı. Birincinin alkışlarla seçildiği yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Çocuklara sürpriz olarak hazırlanan illüzyon gösterilerinde sergilenen oyunlar ise çocuklara heyecanlı ve merak dolu anlar yaşattı.
Festival etkinlikleri kapsamında 5 gündür doyasıya eğlenerek eğlenceye doyan çocuklar Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek daha şimdiden önümüzdeki yıl yapılacak Çocuk Şenliğini merak ve heyecanla beklemeye başladılar.
23 Nisan 4. Çocuk Festivali Bitti 10

23 Nisan 4. Çocuk Festivali Bitti 11

23 Nisan 4. Çocuk Festivali Bitti 14

23 Nisan 4. Çocuk Festivali Bitti 18

23 Nisan 4. Çocuk Festivali Bitti 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.