DOLAR
32,4908
EURO
34,7667
ALTIN
2.488,45
BIST
9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

2024 Sonu Hizmete Girecek

2024 Sonu Hizmete Girecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 2024 yılı aralık ayı sonunda hizmete girecek Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattıyla ilgili twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Osmaneli ilçemizde de yapılacak durağında içinde olduğu 10 istasyonu gösteren haritayı paylaştı. Bakan Karaismailoğlu 2022 yılı içinde Bilecik ve sonrası Osmaneli ziyaretlerinde ifade ettiği gibi Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattının İstanbul-Ankara YHT bağlantı noktası olan Osmaneli İlçemizde istasyon T4 tüneli sonrası Belenalan Köyü yol ayırımından önce yapılacağı açıklandı.

Osmaneli Belediyesi YHT istasyonunu da içine alacak şekilde alanın yoldan dağa doğru olan kısmı için konut alanı olarak imara açılacağı bildirildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada YHT Projesi ve Osmaneli durağı için Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milletvekilimize, İl Başkanımıza, Projeyi yürüten yöneticilerine ve her konuda ilçemize destek olan Bilecik Valimize teşekkür ediyoruz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.