DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

2016 YILINI DEĞERLENDİRDİLER

2016 YILINI DEĞERLENDİRDİLER

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulu tarafından 2016 yılının değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
AK Parti İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen istişare toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yanı sıra, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda ilk olarak konuşan Mesut ÇETİN; “AK Parti olarak 2016 yılını değerlendirdiğimiz bu toplantıya katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bizler AK Parti genel merkezimizin talimatları ve ilçemizdeki dinamikleri en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Ülkemiz bu dönemde içte ve dışta birçok düşman tarafından saldırı altındadır. Bize düşen Cumhurbaşkanımız öncülüğünde ülkemiz için en iyi olan ne ise o çalışmaları yerine getirmektir” açıklamalarında bulundu.
Mesut ÇETİN’in ardından parti yönetim kurulu üyelerine Bozüyük Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları anlatan Başkan BAKICI 2016 yılında meydana gelen olayları değerlendirdi. Yeni yılda ülkemizin geçtiğimiz yıl yaşadığı tüm kötü olayların bitmesini dileyen Başkan BAKICI “Ülkemiz 2016 yılında büyük bir sınav vermiş, bütünlüğünü ve ekonomik durumunu koruyabilmiş, İstikrarın önemini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bizler AK Parti’ye gönül vermiş insanlar olarak en altta ki birimden Cumhurbaşkanımıza kadar ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız” diyerek Bozüyük Belediyesinin yeni yılda gerçekleştireceği projeleri partililer ile paylaştı. Konuşmaların ardından partililerin sorularını yanıtlayan Başkan BAKICI ve İlçe Başkanı ÇETİN toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Yorumlar

  1. llll dedi ki:

    buradan soruyorum, bu adamların eğitimleri bilgileri nedir de değerlendirme yapabiliyorlar? Hala istikrarın korunmasından bahsediliyor, ne istikrarı ne başarısından bahsediyorsunuz? Batıyoruz görmüyor musunuz? Bu kadar da kör olunmaz. pes