DOLAR
32,5183
EURO
34,7309
ALTIN
2.485,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

20 yıl sonra Bilecik

 

Bilecik Belediye Başkanı  Selim Yağcı,  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)’nun yönetim kadrosu ile buluşarak, şehrimizin 20 yıl sonraki vizyonunu anlattı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada 3.Organize Sanayi Bölgesi, yeni devlet hastanesi ve şehrin 20 yıl sonraki vizyonunu hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesinin yeni çalışmaları ve yeni projeleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, katılımcılarla birlikte birçok konuda bilgi alışverişinde bulundu.

”20 YIL SONRA YENİ BİR BİLECİK’İN OLUŞACAĞI PROJELER HAZIRLIYORUZ”

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler ile şehrin 20 yıllık geleceğine ışık tuttuklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı,  yapılan çalışmalar ile Bilecik’te 20 yıl sonra yeni bir şehir oluşturulacak yönde projeler hazırladıklarını kaydetti.

Bilecik’in her gün ve her yıl yeni bir değişim ve dönüşüm içinde olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

“Gelişen ve büyüyen  Bilecik’imizde köklü geçmişe sahip olan ve şehrin ekonomisinin can damarını oluşturan  Bilecik Ticaret Sanayi Odamızın değerli yönetim kadrosu ile bir araya geldik. Son yıllarda artan yatırım odaklı çalışmalar ile göz dolduran  Bilecik’imizde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr.  Faruk Özlü’nün vermiş olduğu müjde olan ve 5 yıl üzerinde hassasiyetle Ticaret ve Sanayi Odamız ile çalıştığımız 3.  Organize Sanayi Bölgesi hakkında detaylı olarak görüşme ve değerlendirme fırsatı bulduk. Ayrıca  Bilecik Belediye Başkanlığı olarak 13 yılda şehrimize yapmış olduğumuz ve hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizi anlattık.  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mefail Ateş ve değerli yönetimine bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

”BİLECİK’İN GELECEĞİ; 3. OSB, YENİ DEVLET HASTANEMİZ VE YENİ BAĞLANTI YOLLARI İLE ÇOK PARLAK”

  1. Sanayi Organize Bölgesi ile ilgili çok uzun zaman önce çalışmalar gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Geçtiğimiz günlerde ilimize teşrif eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü, Bileck’imize 3. Sanayi Bölgesi ile ilgili müjdeli haberler verdi. Bununla birlikte 5 yıllıdır üzerinde hassasiyetle çalıştığımız yeni devlet hastanemiz ile ilgili önümüzdeki aylarda güzel ve somut adımlar atıyoruz. Yenişehir yolu ve diğer bağlantı yolları ile Bilecik’imiz ulaşımda da çok önemli mesafeler kaydedecek. Bütün bunları düşündüğümüzde Bilecik’imizin geleceği, 3. OSB, yeni devlet hastanemiz ve yeni bağlantı yolları ile çok parlak. Bilecik Belediyesi olarak bu bölgede başta sanayi, ekonomi ve yerleşim yeri itibariyle birçok konuda yapacağımız yatırımlar ile yeni bir cazibe alanı kuracağız. Bu konuda siz TSO üyelerinin de katkısı ve çalışmaları önemli olacaktır.İnşallah hep birlikte el ele vererek, ilimizin çeyrek asra bakan hedef ve projelerini gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, 13 yıllık belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapılacak çalışmalarla ilgili soruları da cevaplandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.