DOLAR
32,5241
EURO
34,7579
ALTIN
2.493,07
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

“19 MAYIS GENÇLİK BİSİKLET TURU” YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

“19 MAYIS GENÇLİK BİSİKLET TURU” YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen “19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bozüyük’te ilk defa düzenlenen  “19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu” etkinliğine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, AKUT üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Hükümet Konağı’nın önünden başlayarak İsmet İnönü Caddesi üzerinde Eskişehir istikametinde devam ederek 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı’nda sona erdi. İstenmeyen herhangi bir kaza olayının önüne geçmek için Emniyet ve Zabıta Ekipleri gerekli önlemleri alırken, guruba birde ambulans eşlik etti.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın öncülük ettiği yaklaşık 200 kişilik bisikletli gurup, tur boyunca vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. 4 Eylül Gençlik Parkı’nda son bulan bisiklet turunun ardından Belediye Başkanı Fatih BAKICI bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan BAKICI konuşmasında; ‘19 mayıs etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa bisiklet turu düzenlendiğini, bunun birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu, sporun ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini anlatarak, 6,5 km uzunluğunda bir bisiklet yolu projesinin bu yaz hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. “Biz belediye olarak, yönetim olarak 6.5 kilometre uzunluğunda bir bisiklet yolu hazırlıyoruz. Yeşikent’ten başlayıp, şu an Fen Lisesi’nin olduğu alana kadar toplamda 6,5 kilometre uzunluğunda bir bisiklet parkuru yapacağız. Bu projeyi inşallah bu yaz hayata geçirmek istiyoruz” diyen Başkan BAKICI “Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Çocuklarımızı bu yönde yönlendirelim, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz. Eğer onları bir nebze spora yönlendirebiliyorsak, ne mutlu bizlere” dedi. Başkan BAKICI ayrıca herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak ‘bu güzel kalabalığı oluşturdukları için tüm katılımcılara’ ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan BAKICI’nın konuşmasının ardından Başkan ve diğer protokol üyeleri tarafından etkinliğe katılanlara madalya ve katılım sertifikalarını dağıtıldı. Programda ayrıca etkinliğe katılan tüm bisikletçilere kask hediye edilirken programın sonunda Başkan BAKICI tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bisiklet Turu Yapıldı 1 Bisiklet Turu Yapıldı 3 Bisiklet Turu Yapıldı 9 Bisiklet Turu Yapıldı 12

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.