DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

14 ALTIN, 5 GÜMÜŞ, 11 BRONZ MADALYA

18.01.2019
A+
A-

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımındaki genç sporcular, antrenör Murat Salih Kurnaz ve eşi Tuğba Kurnaz ile Bilecik Okullar Arası Karate Turnuvasında büyük başarı elde etti.

Genç sporcular 14 Altın, 5 Gümüş, 11 Bronz madalya aldı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Çok sayıda branşları arasına karateyi de ekleyen 1308 Osmaneli Belediye Spor, bu branştaki faaliyetlerine devam etmesindeki amacı öncelikle ve özellikle gençlerimizin uyuşturucu ve kötü alışkanlık gibi davranışlardan uzak kalmaları noktasından yola çıktı. Manevi motivasyonu ve milli şuuru yüksek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun için sporcularımızla bire bir ilgileniyor, sorunlarını dinleyip çözüm arıyoruz. Tabii ki bunun yanında ulusal ve uluslararası derece yapan, sporcular yetiştirmeyi de hedefliyoruz. Karate bir savunma sporudur. Sporda sevgi, saygı, disiplin ve ahlakla ilgili bilgiler veriliyor. Ruhsal ve bedenen gelişmenin bedenen olumlu yönde katkısı bulunuyor. 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü, çok sayıda branşları arasına karate sporunu ekleyerek, Osmaneli halkımıza hizmet vermeye devam ediyor. Sporun her branşında çocuklara, gençlere spor yaptırma gayreti içinde olan 1308 Osmaneli Belediye Spor karate takımımızı, bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor. Ben tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci başkanlığındaki milli eğitim camiasına spora verdikleri destekler ve Belediyemizle yaptıkları işbirlikleri için teşekkür ediyorum ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.