DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

1308 Osmaneli Belediye Spor 1, Bayırköy Spor 0

1308 Osmaneli Belediye Spor 1, Bayırköy Spor 0. Osmaneli İlçe stadında oynanan maç, 1308 Osmaneli Belediye Spor’un 1-0 lık galibiyetiyle sona erdi.

İki taraf sporcularının ve taraftarlarının, yöneticilerinin örnek davranışlar sergiledikleri müsabakada sonuçtan ziyade centilmenlik öne cıktı.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman her iki takımın soyunma odalarına giderek takımlara başarılar dilediler ve maçı birlikte izlediler.

Takımlar sahaya,”Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle,minnetle anıyoruz”pankartı ile çıkarken seyircilerden büyük takdir ve alkış aldılar.

Güzel bir havada oynanan maçta ilk yarı 1308 Osmaneli Belediye Spor baskı kuran taraf oldu ve bu baskı sonucu Osmaneli golü buldu. İkinci yarıda Bayırköy Spor sonuç eşitlemek için baskı kursa da müsabaka 1308 Osmaneli Belediye Spor’dan Oğulcan Barut’un maçın 34. dakikasında attığı golle 1 – 0 1308 Osmaneli Belediye Spor’un galibiyeti ile sona erdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Bugün galip gelen takımımızın sporcularını, ailelerini, yöneticilerimizi, taraftarımızı kutluyorum.

Bugün kazanan centilmenlik, kardeşlik, birlik ve beraberlikti. Ligimize renk katan ve başarılı sonuçları ile beğeni toplayan Bayırköy Sporu özellikle kutluyorum. Bayırköy Spor ilçemiz stadında çok güzel bir futbol ortaya koyarken sporcusu, hocası, taraftarı, yöneticileri ile centilmence mücadeleleriyle seyircimizin de takdirini kazandılar.

Bayırköye güzel hizmetlerini sporda da taçlandıran değerli Bayırköy Belediye Başkanı kardeşim Mustafa Yaman’ı bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.