DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

13.ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİNDE SAHNE ALACAK OYUNLAR

13. ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİNDE SAHNE ALACAK OYUNLAR

Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere büyük değer verildiği Bilecik’te gerçekleştirilecek olan ve 13-25 Kasım tarihleri arasında saat: 20:00’de gerçekleştirilecek olan 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde sahne alacak oyun ve tarihleri aşağıdaki gibi olacaktır:

 

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLAR ÜCRETSİZ OLARAK BİRÇOK SEANSTA SAHNE ALACAK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve şehrin kültür ve sanat hayatına renk katacak olan tiyatro festivalinde çocuklarımız için de birbirinden güzel oyunlar birçok seansta ücretsiz olarak sahne alacak.
Belediye Başkanımız Nihat Can’ın çocuklarımız için hediye niteliğinde olan oyunlar belirlenecek takvim doğrultusunda çocuklarımız ile buluşacak. Çocuklarımız için oyunların saat ve seans bilgisi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine başvurular yapılabilir.

 

13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alacak oyunların biletleri ise önümüzdeki hafta itibariyle Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde temin edilebilecektir.

13 Kasım Salı Günü: Şen Makas

14 Kasım Çarşamba Günü: Olgun Portakal

15 Kasım Perşembe Günü: Sevgi Şimşeği

16 Kasım Cuma Soğanlar Pembeleşinceye Kadar

17 Kasım Cumartesi Günü: Annem 40 Yaşında Babaannem 20

18 Kasım Pazar Günü: Kör Düğün

 

20 Kasım Salı Günü: Varyemez

21 Kasım Çarşamba Günü: Damadım Olur Musun?

22 Kasım Perşembe Günü: Arabesk Müzikali

23 Kasım Cuma Günü: Kaç Baba Kaç

25 Kasım Pazar Günü: Buyur Burdan Kaç

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.