DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

12 Yıldır Kayıptı Cesedi Bulundu

12 Yıldır Kayıptı Cesedi Bulundu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2010 yılından bu yana kayıp olan E.T’nin cesedi, ”Kimliği belirsiz cesetler” projesi kapsamında polisin başarılı çalışması sonucu bulundu.

2010 Yılından Bu Yana Kayıptı

Alınan bilgilere göre, 2 Aralık 2021 Perşembe günü A.T isimli şahsın Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek E.T isimli kızının 2010 yılından bu yana kayıp olduğuna dair başvurusu üzerine Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda kayıp şahıs E.T ‘nin yaşadığına dair herhangi bir iz ve emareye rastlanılmadı. Bahse konu kayıp şahsın ölmüş-öldürülmüş olabileceği değerlendirilerek ASKAP(Kimliği Belirsiz Cesetler) projesi üzerinden kayıp şahsın kaybolduğu tarih aralığı göz önünde bulundurularak kayıp şahsın en son gitmiş olduğu Aydın ili ve çevre iller olan İzmir, Muğla, Denizli ve Manisa illerinde kimliği belirsiz cesetler üzerinde yapılan araştırmalarda, 21 Aralık 2010 günü İzmir ili Ödemiş ilçesi Bademli Beldesi Jandarma Bölgesinde boş bir arazide bulunan kimliği belirsiz cesedin kayıp şahıs E.T olabileceği değerlendirilmesi üzerine Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı ile irtibata geçildi. Kimliği belirsiz ceset ile mukayese amacıyla aile bireylerinden alınan numuneler Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığınca İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiğinde, kimliği belirsiz cesedin kayıp olarak aranan E.T. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi.

4 Şüpheli Şahıs Tespit Edildi

Şüpheli olabileceği değerlendirilen 13 şahsa ait 73 adet gsm hattı 63000 görüşme temin edilerek görüşme ve baz verileri üzerinde yapılan incelemeler neticesinde T.S., F.S., M.G. ve F.Ş. isimli 4 şahsın olayın şüphelisi olduğu tespit edildi. Soruşturma dosyası Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen yetkisizlik kararı ile İzmir Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığına devredildi.

2 Şüpheli Tutuklandı

Asayiş Daire Başkanlığının koordinesinde Bilecik Cinayet Büro Amirliği ve İzmir Cinayet Büro Amirliği görevlilerince elde edilen deliller ışığında yapılan teknik ve fiziki çalışmalar, başvurulan 25 bilgi sahibi ifadesi neticesinde, T S. , FS, M.G. , FS. , S.S ve M.Ö. isimli şahısların olayın şüphelileri olduğu tespit edildi. 11 Ekim 2022 Salı günü İzmir Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Bilecik Cinayet Büro Amirliği ve İzmir Cinayet Büro Amirliği görevlileri tarafından ortaklaşa yapılan operasyonda F.S. , B.S. , F.S. , M.Ö. ve M.G. isimli şüpheliler Aydın ilinde yakalanarak İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. M.Ö. isimli şüpheli emniyetteki işlemleri bitiminde savcılıkça serbest bırakılırken, B.S. ve F.Ş. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. F.S. ve M.G. isimli şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.