DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline geri sayım başladı

11.  Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline geri sayım başladı.

Her yıl Bilecik’te tiyatro severlerin merakla beklediği Tiyatro Festivali’nin bu sene 11. si düzenlenecek.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı 15 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek gala gecesi öncesinde İstanbul’da Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile kameraların karşına geçti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, tiyatronun kalbinin Bilecik’te atmaya devam edeceğinin altını çizerek, bu yıl 11.’sini düzenleyecekleri ve Uluslararası boyuta taşıdıkları Bilecik Tiyatro Festivali ile ilgili olarak; ”Bilecik’imizin kültür ve sanat dalında almış olduğu yolu, tiyatronun duayen isimleri Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerle ekran karşısına taşıdık. Ulusal anlamda yayın yapan TV ve magazin programlarında tiyatroyu değerlendirdik. İlimizin ulusal ve uluslararası tiyatroyla anılmasının mutluluğu ile her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere saygı duymanın haklı hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te tiyatronun hak ettiği noktalara ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

tiyatro1 tiyatro-2 tiyatro-3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.