DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

108 Dükkan İhaleye Çıkıyor

108 Dükkan İhaleye Çıkıyor. Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait 108 dükkanın ihale çıkartılacağı duyuruldu.

Mülkiyeti Bilecik Belediyesi’ne ait muhtelif iş yerleri ve Bilecik Merkez Aşağıköy Eskişehir-İstanbul yolu üzerinde bulunan Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerleri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya verilecek.

09/07/2020 Perşembe günü Saat 10:00’te Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı Salonunda yapılacak olan ihalenin detayları için vatandaşlarımız, Bilecik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurarak, ihale şartnamesini 250,00-TL karşılığında alabileceklerdir.

Ahşap Dükkanlar Yeni Sahiplerini Bulacak

Gerçekleştirilecek ihale kapsamında değerlendirilmeye alınacak ahşap konstrüksiyon olarak inşa edilen Sultaneli Osmanlı Sokağı Ahşap Dükkanlar, Bilecik yöresine ait unutulmaya yüz tutmuş el sanatları, yöresel lezzetler, gelenek ve göreneklerimizi yansıtan ürünlerin satışını gerçekleştirmek şartıyla yeni sahiplerini bulacak.

Söz konusu dükkanlarda, Bilecik temalı ürünler, tescilli kuru ürünler, yöresel içecekler, Bilecik temalı hediyelik, eşyaların satışı amaçlanmakta olup, 11 adet dükkan ihale edilecektir.

Osmanlı Hamamı İhaleye Çıkıyor

108 adet iş yeri ve dükkanın değerlendirileceği ihale kapsamında bir yılı aşkın süredir hizmet vermeyen Osmanlı Hamamı da 2886 Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereği açık teklif usulü ile ihale edilecek. Hürriyet Mahallesi Değirmen Sokak No: 30’da yer alan Osmanlı Hamamı, 10 yıllığına kiralanacak şekilde ihale edilecek.

11 Adet Simit Satış Yeri

Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihale kapsamında ayrıca 11 adet simit satış noktası da yeni sahipleri ile buluşacak.

Şehrin kent estetiğine uygun alanlarda yer alacak simit arabaları için vatandaşlarımız ihale sözleşmesinde belirtilen şartları yerine getirerek, başvuruda bulunabilecek.

Gerçek ve tüzel kişiler, belirtilen dükkan ve iş yerleri ihalesi için detaylı bilgi, başvuru formu ve evraklar için Bilecik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurabileceklerdir.

İhaleye çıkacak olan 108 adet iş yeri ve adresleri ile ilgili ilan, Bilecik Belediyesi Kurumsal İnternet sayfasındaki Duyurular kısmında yer almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.