DOLAR
32,2550
EURO
34,6862
ALTIN
2.401,24
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
23°C
Bilecik
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

105 Belediye Başkan Adayının Arasında Yer Aldı

105 Belediye Başkan Adayınının Arasında Yer Aldı

CHP Merkez Yönetim Kurulu ve ardından Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantıların ardından açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Bugün 105 belediye başkanı adayımızın ismini açıklıyoruz. Bu isimler arasında yola devam etmek istediğimiz mevcut belediye başkanlarımız da var. Bu 105 adayımızın hepsi de örgütümüzün ve yereldeki tüm kesimlerin üzerinde mutabık oldukları isimlerdir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, genel merkezde düzenlediği basın toplantısında, MYK ve Parti Meclisi toplantısının ardından 105 belediye başkanı adayının ismini açıkladı. Torun.” Bu 105 isim arasında yola devam etmek istediğimiz mevcut Belediye Başkanlarımız da var. 105 Belediye Başkanı adayımızın hepsi de örgütümüzün ve yereldeki tüm kesimlerin üzerinde mutabık oldukları isimlerdir. Yani bugün burada üzerinde tam uzlaşı sağlanan adaylarımızı açıklıyoruz. İyiyle yetinmiyor, en iyiyi arıyoruz. En iyiyi bulma sürecimiz devam ediyor. Aralık ayına kadar büyükşehirlerin de aralarında olduğu adaylık sürecini netleştirmiş, adaylarımızı büyük ölçüde açıklamış olacağız.” diye konuştu.

Listeye göre, CHP’den Gölpazarı Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Vedat Kazıcı oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.