DOLAR
32,5668
EURO
34,9572
ALTIN
2.444,34
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

​Bilecik İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun YILDIZ yeni görevine başladı.

Bilecik İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun YILDIZ yeni görevine başladı.

Hacı Dursun YILDIZ, Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü görevini yapmakta iken 10.06.2014 tarihinde yayınlanan 2014/499 sayılı kararname ile Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanmıştır. İl Müdürlüğü ailesi olarak, İl Müdürümüz Hacı Dursun YILDIZ’a yeni görevinde başarılar dileriz.

01.07.2014 tarihinde göreve başlayan İl Müdürümüz YILDIZ şube müdürleriyle tanışma toplantısı yapmıştır. YILDIZ, 18 aydır Hakkari’de görev yaptığı süre boyunca önemli işler başardıklarını ve bu başarılı çalışmaların Bilecik’te de devam edeceğini ifade etti.

Hacı Dursun YILDIZ yaptığı konuşmada;

“İl Müdürümüz Serhat illerimiz güzel Hakkari’den Ecdada Başkentlik yapmış Şeyh Edebali Hazretlerinin meftun bulunduğu Bilecik iline selam getirdim. Ben değil Biz anlayışı ile gerek personelimiz gerek sivil toplum örgütlerimiz, birliklerimizle tüm paydaşlarımız ve çiftçilerimiz ile karşılıklı diyalog içerisinde Bilecik ilimizin tarım ve hayvancılığına en büyük katkıyı sağlamayı ve tüketicilerimizin güvenilir gıda tüketimini göz önünde bulundurarak çalışmayı hedeflemekteyiz.

Personelimizin, ilimiz halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”  dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.