DOLAR
32,3446
EURO
35,1506
ALTIN
2.242,39
BIST
8.887,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C

YENİ VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN OSMANELİ İLÇESİNE ZİYARET

YENİ VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’DAN OSMANELİ İLÇESİNE ZİYARET

Resmi Gazetede 21 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan kararname ile 41 ilin valisi değişmişti. Yayınlanan bu kararname ile Bilecik Valiliği görevine Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN atandı.

Geçen yıl 10 Temmuz tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde hain teröristlerce şehit edilen Osman ER’in şehadetinin yıl dönümünde Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN Osmaneli’ne ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Bilecik AK Parti Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR ve Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL ile birlikte ilçeye teşrif eden Vali Tahir BÜYÜKAKIN’ı İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Belediye Meclis Üyeleri ve kamu yöneticileri karşıladı.

Şehit er Osman ER’in şehit oluşunun birinci yılında mezarının başında ve Ertuğrul Gazi Camiinde okunan mevlid-i şerifinde bulunmak üzere ilçeye gelen Vali Büyükakın, Milletvekili Eldemir ve İl Emniyet Müdürü Namal, şehidimizin ailesini evinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından, Osmaneli’nde yapılmakta olan; yeni Emniyet binası, Şehit er Osman Er İmam Hatip Orta Okulu, Osmaneli Anadolu Teknik Meslek Lisesi ve Jandarma binası inşaatlarında birtakım incelemelerde bulundu.

Vali Tahir BÜYÜKAKIN, Milletvekili Halil ELDEMİR ve Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL, Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı, Tarihi Çarşı, Rüstem Paşa Camii, Eski Hükümet Konağı (Butik Otel), Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi, Tekke Seyir Tepesi tesislerini de ziyaret etti.

Osmaneli’nin önemli birçok noktasında incelemelerde bulunan Vali, Milletvekili ve İl Emniyet Müdürü daha sonra Ertuğrul Gazi Camiinde Şehit Er Osman Er için düzenlenen mevlid programına katıldı. Mevlid ve namaz sonrası Osmaneli halkı ile sohbet etti. Meclis üyelerinin, kamu yöneticilerinin, İlçe Başkanının, Muhtarların, halkın büyük ilgi gösterdiği program sonrası vali ve milletvekili ilçeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, ilçeye gerçekleşen bu önemli ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Şehidimizin şahadetinin ölüm yıl dönümünde ilçemize teşrif edip de şehidimizin ailesinin yanında yer alan, Osmaneli’nde önemli keşiflerde bulunan Bilecik Valimiz Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN’a, Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’e ve İl Emniyet Müdürmüz Ertuğrul NAMAL’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.