DOLAR
32,3391
EURO
35,1222
ALTIN
2.236,22
BIST
8.731,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Psikoloji Doktoru Zafer Akıncı Bileciklilerle Buluştu

Psikoloji Doktoru Zafer Akıncı Bileciklilerle Buluştu

Televizyon ekranlarının önemli ismi Psikoloji Bilim Doktoru Zafer Akıncı, Bilecik Belediyesi Mart Ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Bileciklilerle buluştu.

Her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile değerli hemşehrilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi, Mar Ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘’Aile Eğitimi’’ konulu söyleşiyi gerçekleştirmek üzere Psikoloji Bilim Doktoru Zafer Akıncı’yı ağırladı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide Zafer Akıncı, Aile Eğitimi konularında vatandaşlara bilgi verirken aynı zamanda sorularını da cevaplandırdı.

Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti ifade eden Zafer Akıncı, kendisini Bileciklilerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı da Bilecik’te güzel ve anlamlı bir geceyi yaşadıklarını belirtti.

Bilecik Belediyesi tarafından sadece fiziki hizmetlerin gerçekleştirilmediğini ve ailelerdeki mutluluğu ve huzuru temin etme anlamında da önemli konu ve konukları da Bileciklilerle buluşturmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı: ‘’Belediyemiz, 2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel programlar gerçekleştiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organizasyonunda gerçekleştirilen programda; Psikoloji Bilim Doktoru Zafer Akıncı Aile Eğitimi Söyleşisi gerçekleştirdi. Salonu dolduran vatandaşlarımıza Aile Eğitimi konusunda bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaşarak anne ve babalara tavsiyelerde bulundu. Bu akşam salonumuzu dolduran katılımcılara ve eşsiz söyleşisi için Zafer Akıncı Bey’e teşekkür ediyorum.’’ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı program sonunda Psikoloji Bilim Doktoru Zafer Akıncı’ya Bilecik seramiğinden yapılmış vazo hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.