DOLAR
32,4666
EURO
34,7738
ALTIN
2.441,31
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

OYUNCU ANNE BOZÜYÜK’LÜ TAKİPÇİLERİ İLE BULUŞTU

OYUNCU ANNE BOZÜYÜK’LÜ TAKİPÇİLERİ İLE BULUŞTU
Oyuncu Anne Şermin ÇARKACI Anneler Günü özel programı ile Bozüyük’lü takipçileri ile buluştu. Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara Şermin ÇARKACI’nın Oyuncu Anne adlı kitabının hediye edildiği seminere anneler yoğun ilgi gösterdi.
Sosyal medyada yoğun takipçisi olan ve çocuk yetiştirirken annelere kılavuzluk edecek tavsiyelerin yer aldığı 5 kitabı bulunan Oyuncu Anne Şermin ÇARKACI Anneler Günü özel programı ile Metristepe Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Etkinliğe Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Devlet Sanatçısı Kınık’lı çömlek ustası Salim YAŞAR, Şermin ÇARKACI’nın ailesi, çok sayıda anne ve anne adayı katıldı. Çocuklarla kaliteli zaman geçirmenin ipuçlarının verildiği seminer büyük beğeni topladı. Üç çocuk annesi Çarkacı, deneyimlerinden örnekler vererek katılımcılara bilgiler verdi. Ebeveynlerin çocukları ile doğru vakit geçirmesi ve gelişimlerine katkıda bulunması için önemli paylaşımlarda bulundu. Yaklaşık 1,5 saat süren seminerde her ebeveynin ihtiyaç duyacağı oldukça yararlı bilgiler anlatıldı.
Seminer sonunda sahneye gelerek kısa bir konuşma yapan Bozüyük belediye Başkanı Fatih BAKICI, “böylesine özel bir günde bu etkinlikte bizlerin misafiri olan Şermin Hanım’a çok teşekkür ediyorum ve başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi. Çiçek ve hediye takdiminin ardından Kınıklı Çömlek Ustası Salim YAŞAR sahneye gelerek Başkan BAKICI’ya kendi yaptığı Başkan BAKICI’nın yağlı boya portresini hediye etti. Programın sonunda Şermin ÇARKACI Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılan kitaplarını hayranları için imzaladı. Aynı zamanda Bozüyük Belediyesi tarafından anneler gününe özel hazırlanan magnet sabunlar dağıtıldı.
Anneler Günü Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Yapıldı 1

Anneler Günü Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Yapıldı 12

Anneler Günü Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Yapıldı 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.