DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

ORTAK İFTAR COŞKUSU YENİ MAHALLE’DE YAŞANDI

ORTAK İFTAR COŞKUSU YENİ MAHALLE’DE YAŞANDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Yeni Mahalle’de düzenlenen iftar yemeğine katılarak iftarını mahalle sakinleri ile birlikte yaptı.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “9 Mahallede 9 İftar Yemeği” programı kapsamında Yeni Mahalle’de düzenlenen iftar yemeğine katılım oldukça yoğun olurken vatandaşlar iftar öncesi alanı erkenden doldurdu. İftar saatini masalarda hazır bir şekilde bekleyen mahalle sakinleri ramazan coşkusunu ilahi grubunun ilahileri ile yaşadı. Şeyh Şamil Parkı’nın üst kısmında bulunan cadde üzerinde yapılan iftar yemeği öncesi alana gelen Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi vatandaşlarla selamlaşarak Ramazanlarının hayırlı olmasını diledi.
Belediye Personeli tarafından yapılan yemek dağıtımının ardından dualar edilerek hep birlikte iftar yapıldı. İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “6. Mahalle iftarımızı kendi mahallemde, Yeni Mahalle’de sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Biz en başından beri vatandaşlarla birlikte olalım, ramazan ayını eskisi gibi yaşayalım istedik. Çok şükür bunu da gerçekleştirebildik” diyerek mahalle iftarlarında vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Bu ramazan ayında dünyanın bir çok yerinde sıkıntı çeken insanlar olduğunu ve bunların Türkiye’den medet umduğunu belirten Başkan BAKICI bereketin esası olan ramazan ayında şükretmeyi bilerek ve ramazan ayını bunlar doğrultusunda en güzel şekilde yaşamak gerektiğini söyledi. Ayrıca ramazandan sonra geçen yıl Çanakkale’ye düzenlenen gezilerin bu yıl Bursa’ya yapıldığını ve başta yaşlı vatandaşlarımız olmak üzere isteyen tüm vatandaşlarımızın kayıtlarını yaptırarak bu gezilere katılabileceğini söyledi.

Son olarak “birlikte daha nice ramazanlarda böyle programlarda buluşmak dileğiyle Ramazanınız Mübarek olsun” diyen Başkan BAKICI konuşmasının ardından  çocuklara  pamuk şeker dağıttı.

Mahalle İftarları Yeni Mah. 15 Mahalle İftarları Yeni Mah. 1 Mahalle İftarları Yeni Mah. 3 Mahalle İftarları Yeni Mah. 13

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.