DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR EĞİTİMLERİ SONA ERDİ

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR EĞİTİMLERİ SONA ERDİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2015 Yılı BEBKA Teknik Destek Programı kapsamında İşletmelerimiz için en önemli başarı faktörlerinden biri olan müşteri ilişkileri yönetimi hakkında günümüz şartları göz önünde bulundurularak daha detaylı bilgi ve deneyim kazanmaları amacı ile üyelerimize, girişimci adaylarımıza, üniversite öğrencilerimize ve Oda Personelimize yönelik düzenlenen “MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE MODERN YAKLAŞIMLAR” konulu eğitimlerimiz sona erdi.

Pamukkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Doç. Dr. Selçuk Burak HAŞILOĞLU ve Gazi Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Arıl CANSEL tarafından Kasım ayı içinde dört farklı grup halinde düzenlenerek tamamlanan eğitimimizden 101 kişi faydalandı.

Pamukkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Burak HAŞILOĞLU; “Müşteriyi sadece kendi üyeleriniz olarak görmemelisiniz. Artan rekabet şartlarında ve değişen dünyada farklılaşmak ve farklı düşünmek gerekiyor. Müşteriyi anlamak için onun önceliklerini, beklentilerini iyi saptamak gerekir. Müşteriyi doğru anlamak, iyi analiz etmek gerekiyor. Müşterilerin duygularına, ruh hallerine göre istediğiniz şekilde onları yönlendirebilmek için, konuya onları da dahil etmek gerekiyor.” dedi.

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arıl CANSEL; “Müşterinin algılarını iyi yönetmek gerekir. Müşteriye hitap ederken, verilen hizmetin ona yapıldığını, onun için var olduğunu iyi vurgulamak gerekiyor. Bizim kendi açımızla beraber müşterinin de kendine göre bakış açısı vardır. Bizler de müşterinin kendi bakış açısına göre etki alanımızı mutlaka genişletmeliyiz. Yakın zamandaki müşteri kitlemiz daha farklı olacak. Gelişmiş teknolojiyi takip eden, bilgiye çabuk ulaşan, ürünlerini, hizmetleri karşılaştırabilen müşteri portföyü bizi bekliyor.” dedi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun; “Müşteri ilişkileri yönetimi programları işletmeler için model oluşturmaktadır. İşletmelerin mevcut müşterilerini korumaları, gelecekte müşteri sadakati oluşturmaları ile müşteri davranışlarını anlayıp geliştirmeye yönelik uyguladığımız bu eğitimler sayesinde üye memnuniyeti yaratmak birinci hedefimizdir. Geçtiğimiz yıl yine BEBKA Teknik Destek Programı kapsamında uzaktan eğitim desteği ile “Dış Ticarete Değer Katıyoruz” başlıklı eğitimimizi yapmıştık. Bu yıl tamamladığımız “Müşteri İlişkilerinde Modern Yaklaşımlar” eğitimimizle üyelerimizin eğitimlerimize olan ilgisinin daha da arttığını görüyor, eğitim seferberliğimize hız kesmeden devam etmek istiyoruz.” dedi.

tso2 tso1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.