DOLAR
32,4480
EURO
34,7443
ALTIN
2.437,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

MİNİK YÜREKLERİN PROGRAMINDA PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) ANILDI

MİNİK YÜREKLERİN PROGRAMINDA PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) ANILDI

Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu tarafından Mevlid-i  Nebi haftası vesilesi ile program düzenlendi.

            Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin YAZIR ve Bektaş UÇKUN, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, Şube Müdürü Özkan ÖZGÜMÜŞ, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman KIRGIZ, öğrenci velileri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

            Program Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Ömer Talha CANSIZ tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlarken, Okul Müdürü Murat GÜMÜŞ’ün konuşması ile devam etti. Programda konuşan GÜMÜŞ; “Peygamber Efendimiz cahil bir topluluktan medeni bir toplum inşa etti. O’nun örnek hayatı Peygamberliğinden önce de bir ahlak yansımasıydı. Resul-ü Ekrem Efendimizin en büyük mucizesi yeryüzünün bereketsiz topraklarında bedevi bir toplumdan yeryüzünün en medeni toplumu inşa etmesidir. Onun Rahle-i tedrisinden geçen Hz. Ömer, Hz. Ebubekir, Hz. Osman, Hz. Ali ve bütün dünyayı yıldızlar gibi aydınlatacak sahabesini hatırlayalım” dedi. Okul Müdürü GÜMÜŞ konuşmasının sonunda bu programın gerçekleştirilmesine destek sağlayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür etti. Program öğrenciler tarafından okunan hadisler ve şiirler ile devam ederken, minik yürekler tarafından hazırlanan ve öğrencilerin Peygamber Efendimiz (S.A.V) hakkında düşüncelerini dile getirdikleri videonun izlenmesi ile devam etti. Programın sonunda bir öğrenci tarafından okutulan duanın ardından Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Böylesine güzel bir vesile ile minik öğrencilerimiz tarafından düzenlenen bu programa katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Her vesilede Peygamber Efendimiz (S.a.v)’in anılması ve O’nun güzel ahlakının nesillerimize aktarılması son derece önemlidir. Bu programda emeği geçen hocalarımıza ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

            Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen program sonunda salonda bulunanlar tarafından Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri uzun süre alkışlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.