DOLAR
32,5540
EURO
34,9597
ALTIN
2.449,32
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve Belediye Meclis Üyesi Nurkan Kahraman, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

Belirli aralıklarla esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisini ileten Milletvekili Selim Yağcı; ‘’Belediye Başkanımız Nihat Can, İl Başkan Yardımcımız Haşim Balcı ve Belediye Meclis üyemiz Nurkan Kahraman ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ettik, kolaylıklar diledik. Cenabı Allah bütün esnafımıza hayırlı bereketli kazanç nasip etsin. Hep Birlikte Daha iyiye Daha Güzele.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can ise Bilecik Belediyesi olarak esnaf ve vatandaşlarımızın görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirterek; ‘’ Bilecik’imizde; büyüğünden küçüğüne sanayimizin çarkı görevini gören Küçük Sanayi Sitesinin değerli esnafları ve yönetimi ile bir araya geldik. Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı, AK Parti İl Başkan Yardımcımız Haşim Balcı, Belediye Meclis Üyemiz Nurkan Kahraman ve Küçük Sanayi Sitesi Müdürümüz Gürsel Pakel’in katılımlarıyla esnaflarımıza ziyaretlerimizi gerçekleştirerek, Sanayi Sitesi’ne ilişkin çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İlimiz ticari hayatında önemli rol taşıyan sanayi esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Küçük Sanayi Sitesi Müdürü Gürsel Pakel ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.