DOLAR
32,5709
EURO
34,9658
ALTIN
2.445,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KLİMALI DURAKLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

KLİMALI DURAKLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

 

İlçe genelinde çeşitli noktalara yerleştirilen klimalı durakların 13.’sü kanal boyundaki yerini aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın talimatı ile hayata geçirilen, çevre il ve ilçelerden de örnek alınan klimalı durak projesinde 13. durak kanal boyuna yerleştirildi. Özellikle Eskişehir, Bilecik otobüsleri ve Fabrika servisleri tarafından yoğun olarak kullanılan Kasımpaşa Mahallesi Demirdöküm Caddesi üzerindeki yerini alan klimalı durak servis bekleyen vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Çalışmalar boyunca alanda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim KESKİN, “Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’nın her fırsatta belirttiği gibi, vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri amacı ile gerçekleştirdiğimiz klimalı duraklar projemiz gelen talepler doğrultusunda ve ihtiyaç duyulan noktalarda devam edecektir” dedi.

Ulusal basında da yer alan klimalı durak projesine bir yenisini daha ekleyen Bozüyük Belediyesi yaptığı yenilikler ve projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.