DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
ALTIN
2.437,70
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

İngilizcenizi Geliştirmenin En İyi Yolu konusarakogren.com’da

İngilizcenizi Geliştirmenin En İyi Yolu konusarakogren.com’da

Aldığınız eğitimlerin kalitesi her zaman çok önemlidir. Çünkü harcadığınız zaman ve masraflar bir daha geri gelmeyecektir. Ve çok iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz zamanınızın yaşamanızın içerisinde getirisi de çok büyük olacaktır. Bir dünya dili olan İngilizceyi çok iyi bir şekilde konuşmak her anlamda çok büyük faydalar sunacaktır. Bu nedenle Bilecik İngilizce kursu araştırmaları yapan bireyler, kaliteli bir eğitim aldıklarında bireysel ve kurumsal olarak her alanda çok daha aktif bir yaşama sahip olabileceklerdir. Kurs programları arasından farklı seçimler yapabilirsiniz. YDS kursu, seviye tespit sınavlarına hazırlık kursları, genel İngilizce programları, hazırlık atlama kursları şeklinde farklı amaçlarla uyumlu müfredatlar içeren programlar bulabilirsiniz. Kendi yörenizde reelde gidebileceğiniz kurslar araştırabilirsiniz. Bunun yanı sıra ise online eğitim kurumları arasından seçimler yapabilirsiniz. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerin sunduğu eğitimlerle kurs programları hazırlanan konuşarak öğren sistemindeki kursiyerler ek zaman ve bütçe harcamadan çok kaliteli bir dil eğitimi alabilmektedirler.

Pratik dil eğitiminin ana temasıdır. Bu nedenle yapılan çalışmalarda pratiğin teorikten fazla olması gereklidir. Öğrendiğiniz bilgileri çok hızlı bir şekilde konuşma alanına geçirdiğiniz da daha kaliteli bir eğitim almış olabileceksiniz. Bu alanda İngilizce saatler nasıl yazılır, şeklinde araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrendiğiniz teorik bilgileri, püf noktalarını anında pratik cümleler kurarak tekrar edebilirsiniz. İngilizce saatler konu başlığında ana soru what time is it ya da what is the time olmalıdır. Bu soruların yanıtları için ise bazı kalıp kullanımların bilinmesi gereklidir. Tam bir saat söylemek istiyorsak saati söylemek yeterlidir. Örneğin It is four o’clock, şeklinde kullanımlarla saat 4, şeklinde cevaplar verebilirsiniz. Saat yarım olduğunda ise half kullanılıyor. Past, geçiyor anlamı verirken to, kala anlamı verecektir. Saat iki buçuk demek için It, s half past two şeklinde bir cümle kurmak gereklidir.

Konuşarak öğren sistemi içerisinde sürekli bir pratik halinde olmak, öğrencilere pratik alanında çok daha hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleme imkânı verecektir. Özelliklehttp://www.konusarakogren.com/sozluk/age-turkce-anlami gibi ek materyaller kullanarak anlık olarak hatırlayamadığınız kelimelerde destek alabilirsiniz. Sözlük kullanımı pratik yaparken çok önemlidir. Çünkü anlık olarak ihtiyacınız olan kelimeyi bulabilirseniz pratik alanında çok daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu alanda age olarak araştırdığınız kelimenin Türkçe karşılığı yaş olmaktadır. Ancak İngilizce kelimelerin her zaman birkaç tane karşılığı olabilir. Bu İngilizce kelimenin tam olarak bir karşılığının olmamasından da kaynaklanabilir ya da eş anlamlı sözcüklerin dilimizde farklı bir karşılığı olmamasından kaynaklanacaktır. Sözlük içerisinde kelime çevirileri yapabileceğiniz gibi cümle çevirileri de yapabilirsiniz. Bu alanda özellikle anlık olarak yardımınıza koşacak olan sözlük çevirileri pratik alanında çok fazla işe yarayacaktır. Konuşarak öğren sistemi içerisinde bireye özel olarak hazırlanan eğitim programlarında her gün bir sonraki deste kullanılacak kelimeler ezberlenmektedir. Bu şekilde çok daha iyi bir pratik dersi işlenmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.