DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

EDANUR KOÇ TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR

EDANUR KOÇ TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR

 

17 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor’un başarılı Taekwondo sporcusu Edanur Koç Osmaneli’nin Milli Gururu oldu.
1308 Osmaneli Belediye Spor’un başarılı Taekwondocusu Edanur Koç, 7-11 Eylül Tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonasında 3. olarak bronz madalya kazanmıştı. Bu başarısından sonra Milli Takım seçmelerine çağrılan 44 kilogram sporcusu Edanur Koç, seçmelerde başarılı maçlar çıkarmasının ardından birinci olarak Milli Takıma seçilmişti.

2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum Kesiminde düzenlenecek olan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında Milli Formayı giyecek olan Edanur Koç, Milli Takım ile birlikte Güney Kıbrıs Rum kesimine gitti.
Milli takım forması altında 44 Kilogramda ilk maçına 3 Kasım 2017 Cuma günü çıkacak olan Edanur Koç, tüm Osmanelili hemşehrilerinden dualarını esirgememesini istedi.

Edanur Koç’un Milli forma ile Avrupa Şampiyonasında Hem ülkemizi, hem de Osmaneli’ni başarı ile temsil edeceğine inandığını söyleyen, 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba, “Edanur Koç kızımızın Milli Formayı giyerek ülkemizi ve ilçemizi Avrupa’da temsil edecek olması bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. 1308 Osmaneli Belediye Spor çatısı altında çocuklarımıza vermiş olduğumuz emeklerin boşa gitmediğini, Edanur kızımız bizlere göstermiştir. Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında Milli Forma ile yarışacak olan başta Edanur Koç kızımıza ve tüm Türk sporculara başarılar diliyorum. Onların yetişmesinde katkıları olan hocalarına ve kulüp yöneticilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra da Edanur’ların, Zehra’ların çoğalması için daha büyük bir azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Münür ŞAHİN de sporcuya başarılar diledi. Kulüp Başkanı Hayati Kaba ve Taekwondo takımı hocası Mensur Düş’e ve  Edanur Koç’un ailesine teşekkür ederek 1308 Osmaneli Belediye Spor olarak hedeflerinin; “Milli ve Dini değerlere bağlı sporcular yetiştirmek, milli takımlara ve üst liglere sporcu kazandırmak” olduğunu belirtti. Aynı zamanda faaliyette bulunan tüm branşlarda Osmaneli çocuklarına ve gençlerine spor yaptırmak ve ilçemize yeni tesisler kazandırmak için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.