DOLAR
32,3419
EURO
35,0873
ALTIN
2.238,86
BIST
8.893,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Başkan Ümit Kök : Bu davranışı yapan 3-5 kişi ilimizi lekeleyemez

22.03.2018
A+
A-

Güneş Spor Kulübü, sorumluların en kısa zamanda bulunup cezalandırılmasını istedi.

Bilecik U19 Gençler Ligi 8’inci hafta müsabakasında Bilecik Sentetik Saha’da oynanan İl Özel İdare Spor, Güneş Spor maçı sonrası, Güneşsporlu teknik heyet, sporcular ve deplasmana geldikleri minibüs şoförü şok oldu. Minibüsün giriş kapısı olan sağ tarafında sprey boya ile yazılan küfürlü cümleyi gören Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök, durumu hemen stat çevresinde görevlilere bildirdi. Ardından olay yerine sevk edilen polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Bozüyük’ten Bilecik’e ilimize spor yapmaya gittik. Gençlerimize spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek, onları kaynaşmaya itebilmek onlara sporla sağlıklı vücutlar sunabilmek için. Fakat bugün ilimizde spor yoktu, spordan öte şeyler vardı, her zaman olduğu gibi. Ne spora yakıştı, ne insanlığa. Aynı memleketin insanlarıyız, aynı ülkenin insanlarıyız her şeyden öte insanız insan. Kimse bu memleketin malına zarar verme hakkına sahip değil. Utanmadan bunu nasıl yapabildiler buna nasıl müsaade edildi. Bozüyük Belediyemizin katkıları ile sporcularımıza imkanlar tanımaya gayret ediyoruz. Maç öncesi neşeliydik, heyecanlıydık sevgi doluyduk. Fakat gerek tribünde yaşananlar gerek sahada yaşananlar ve belediyemizin aracına yazılan o terbiyesiz küfürlü yazılar hiç yakışmadı. Buradan herkese sesleniyoruz; bunun gibi davranışları yapan 3 bilemedin 5 kişi ilimizi lekeleyemez ilimizi temsil edemez. Lütfen hep beraber bu ve bunun gibi olayların önüne geçelim. Yapanların da en kısa zamanda bulunmasını yetkililerden beklediğimizi bildirir gerekli cezalarında derhal verilmesini arzu ederiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.