DOLAR
32,3366
EURO
35,2085
ALTIN
2.246,62
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
7°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
10°C

Bilecik’teki derneklerin hanım kolları biraraya geldi

Çok sayıda derneğin hanım kolları ile Billecik Gönüllüleri Derneğinin aylık rutin olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısına bu kez Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği ev sahipliği yaptı.

Bilecik İHH Hanım Kollarının ev sahipliği yaptığı istişare toplantısına, başta Bilecik Gönüllüleri Derneği  olmak üzere Bilecik Ensar Vakfı, Bilecik İlim Yayma Cemiyeti, Bilecik Karadenizliler Derneği, Bilecik Erzumlular Derneği, Bilecik Verenel Derneği, Türkiye Yardımseverler Derneği, Sosyal Konutlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hanım kolları temsilcileri katıldı.

Bilecik İHH Hanım Kolları Başkanı Hilal Yıldırım açılış konuşmasını yaptıktan sonra , ilimizdeki yetim ve mülteci çalışmaları hakkında yapılan faaliyetlerini anlattı.
Yapılan yardım faaliyetlerine 40 bine yakın Bileciklinin aktif destek verdiğini belirten Yıldırım, yakın zamanda Halepli Yetimlerin bulunduğu Şemmame kampına yardım çalışmalarını başlatacaklarını ifade etti.

Billecik Gönüllüleri Derneği  adına ise Dernek Başkanı Funda Eldemir konuşma yaptı. Funda Eldemir, Bilecik İHH’nın yardım çalışmalarından dolayı tebrik etti. Eldemir, Sivil Toplum Kuruluşlarında hanım kardeşlerin gönüllülük faaliyetlerinin çok önemli olduğunu ve toplumda olumlu yönde itici bir güç oluşturduğunu ifade etti. Eldemir konuşmanın devamında ise ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve bu sarp yokuştan ancak birlik ve beraberlik içerisinde çıkılabilineceğinden bahsetti.
Sivil Toplum Kuruluşlarının Hanım Kolları Temsilcileri toplantının ilerleyen saatlerinde Bilecik’te birlikte ne tür faaliyetler yapacaklarıyla ilgili istişare yaptıktan sonra toplantı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.