DOLAR
32,5406
EURO
34,9537
ALTIN
2.456,26
BIST
9.876,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik’te Ramazan Çadırı kaldırıldı

Bilecik’te Ramazan Çadırı kaldırıldı

Ormancılar Sokak, eski otogar üstünde kurulan ve ramazan ayı boyunca devam edeceği söylenen yöresel ürünler Osmanlı Sokağı pazarı kaldırıldı.

İçerisinde çeşitli markaların bölümü olan ve yöresel ürünlerin yanı sıra lunapark da bulunan Ramazan Çarşının ay boyu kurulu olacağı belirtilmişti. Ramazan ayının henüz 15’inci günü olmasına rağmen alana gelen esnaflar stantlarını topladı. Kurulu olan çadırlarda sökülmeye başlarken, gece boyunca şirket personelinin stantları topladıkları öğrenildi. Diğer yandan Bilecik’li esnaf odaları Ramazan çarşısında satılan yiyecek ürünlerinin sağlıklı olmadığı gerekçesi ile sitemde bulunarak Belediye Başkanı Nihat Can’a durumu iletmişlerdi.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın girişimleri neticesinde Ramazan Çarşısının süresinin kısaltıldığı öğrenildi. Başkan Can, konuya ilişkin önümüzdeki yıl için Bilecik’teki esnaf odaları ile birlikte çalışma yürüteceklerini ve buna ilişkin daha farklı bir konsept hazırlamayı düşündüklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.