DOLAR
32,5351
EURO
34,9450
ALTIN
2.439,05
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarında Yerini Aldı

Bilecik  Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarında Yerini Aldı

Tarım ve hayvancılık sektörlerinin, Türkiye’deki en büyük buluşmalarından biri olan ve bu sene 14.cüsü düzenlenen Bursa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak Bakanlığımıza ait diğer kurumlarla birlikte standımız ziyaretçilere açıldı.

16 Ekim Pazar gününe kadar açık olan Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan fuar, yerli ve 22 farklı ülke firmaları olmak üzere sektörün tüm paydaşlarını buluşturdu

  1. Bursa Tarım Fuarı açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri İl Müdürlüğümüz standını da ziyaret ettiler. İl Müdürümüz Hacı Dursun YILDIZ’ın daveti ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk ÇELİK ve Müsteşar Yardımcımız Dr. Durali KOÇAK standımızın ziyaretçileri arasında yerlerini aldılar.

Standımızda ilimiz tarımında öne çıkan İnhisar narı ile nar lokumu, Osmaneli ayvası ile ayva lokumu, kestane kabağı, Pazaryeri boncuğu fasulyesi, Bozüyük Ambalajlama ve Paketleme tesisinde paketlenmiş çeşitli ürünler, şerbetçiotu gibi ürünlerin sergilenerek kurumumuz faaliyetleri ve ilimize özgü ürünlerin gerek görsel gerekse de basılı materyaller ile ziyaretçilere aktarılarak ilimiz tarımı konusunda tanıtım ve bilgilendirmeler yapıldı.

img-20161017-wa0001 img-20161014-wa0000

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.