DOLAR
32,5707
EURO
34,9946
ALTIN
2.460,16
BIST
9.897,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BENDE SPOR YAPACAĞIM PROJESİ GENÇLERİ KONYA’DA

BENDE SPOR YAPACAĞIM PROJESİ GENÇLERİ KONYA’DA

‘‘Bende Spor Yapacağım’’ projesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor Kulübünün hazırlamış olduğu bir proje olup, Spor Bakanlığımız tarafından onaylanarak faaliyete geçmiştir.
Proje kapsamında bisiklet sporu yapan öğrencilerimiz, 27-28 /05/ 2016 tarihleri arasında Konya İlinde Hazreti Mevlana Müzesi mevkiinde bisiklet dostluk turuna katılmışlardır. Ayrıca Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde bisiklet sporu yapan gençler ile buluşup tanışarak dostluk köprüsü kurmuşlardır.
Gerçekleştirilen program dahilinde Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Afyon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop ziyaret edilmiştir. Ziyaretler sırasında İl Müdürleri gençlerimizle sohbet etmişlerdir. Kurum ziyareti yanı sıra Afyon iline kazandırılan spor tesisleri ‘‘Bende Spor Yapacağım’’ projesi gençlerine gezdirilerek spor tesisleri hakkında bilgiler verilmiştir. Kütahya, Afyon ve Konya Spor İl Müdürlerine Aslan Yıldız çeşitli hediyeler takdim etmiştir.
Proje kapsamında Konya iline ulaşarak burada konaklayan sporcular, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezinde (TOHM) Bisiklet Milli Takımı sporcularıyla ve 2016 olimpiyatlarında Ülkemizi temsil edecek olan sporcu Ahmet Örken, Milli Takım antrenörü Fatih Armancı ile bir araya gelerek karşılıklı haspihal etmişlerdir.
Bir sonraki gün konaklama yapılan Hilton Oteli önünden Hazreti Mevlana Müzesi mevkiine kadar olan güzergahta bisiklet turu düzenlenmiştir.
Düzenlenen bisiklet turuna Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Şube Müdür v. İsmail Görtürk, Bisiklet Milli Takım Antrenörü Fatih Armancı, Bisiklet antrenörü Ümit Çökmen, Bisiklet antrenörü Hasan Hüseyin Akırşan, Proje Koordinatörü Sevcan Akıncı, Proje Üyeleri ve 160’a yakın bisiklet sporcusu katılmıştır.
Bisiklet turunu başarılı bir şekilde tamamlayan sporcular program sonrasında Mevlana müzesi ve Konya’nın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek, Akşehir İlçesinde bulunan Nuran teyzenin kiraz bahçelerini gezmiş ve dalından kiraz yemenin mutluluğunu yaşamışlardır.
61

1

5

7

12

17

24

27

42

43

50

56

57

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.