DOLAR
32,3397
EURO
35,1220
ALTIN
2.241,18
BIST
8.904,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
7°C
Cuma Parçalı Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
16°C

BAŞKAN BAKICI ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN BAKICI ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

 

Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan YAMAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’na gelerek çocukları bu günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI, öğrenci aileleri ve öğretmenler ile görüşerek sohbet etme imkânı buldu. Okul ziyaretinde protokol üyeleri ilk olarak sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini takdim ederken, miniklerin sevinçleri ve heyecanı görülmeye değerdi. 2017- 2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona ererken, minikler karnelerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Öğrencilere karnelerini takdim eden Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız olarak bizler için her şeyden önemlisiniz ve değerlisiniz. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde çok çalıştınız. Tatilinizi eğlenerek ve güzelce dinlenerek geçirin. Hepinizin karneleri hayırlı olsun” dedi. Okul ziyareti süresince öğrenciler ile yakından ilgilenen Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan YAMAN ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI, karneleri takdim etmelerinin ardından okul öğretmenleri ile sohbet ederek, talep ve isteklerini dinlediler. Okul yöneticileri, özellikle Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya yıl içerisinde okulda yapılan yenileme ve tadilatlar için teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak belediye Başkanı Fatih BAKICI, her zaman eğitimcilerin ve öğrencilerin yanlarında olduklarını belirterek, “Bozüyük’te her okulun bir özel okul gibi olması için çalışıyoruz. Bu tarz tamir tadilat gibi sorunları biz halledelim ki siz değerli eğitimcilerimize yalnızca çocuklarımız ve onların eğitimleri ile ilgilenmesi kalsın” dedi.  Program sonunda öğrenciler ile birlikte bahçede sıraya giren protokol üyeleri hep birlikte İstiklal Marşı’nı okuyarak, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısını kapattılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.