DOLAR
32,4687
EURO
34,7835
ALTIN
2.442,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SPORCUSU ZEHRA ARI 3.OLDU

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SPORCUSU ZEHRA ARI 3.OLDU

İstanbul’da 6-9 Şubat 2018 tarihleri arasında 6.sı yapılan Kulüpler Avrupa Taekwondo şampiyonasında, 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo sporucusu Zehra Arı gençler kategorisinde ilk kez katıldığı şampiyonada Avrupa üçüncüsü olarak Bronz Madalya aldı. Bu yıl gençler kategorisinde ilk yılı olmasına rağmen kendisinden yaşça büyük ve daha tecrübeli olan rakipleri karşısında çok iyi maçlar çıkardı. Daha tecrübeli rakiplerini yenen 1308 Osmaneli Belediyespor’un başarılı Taekwondocu’su Zehra Arı, emekleri ve kendisinden beklentileri boşa çıkartmadı.

Avrupa’da almış olduğu 4. Madalyası olan Zehra Arı şampiyona ile ilgili olarak, “Bu yıl gençler kategorisine yükseldim. İlk kez kendimden büyük ve daha tecrübeli rakipler ile mücadele ettim. Şampiyona öncesinde çok iyi çalışarak, çok iyi bir hazırlık devresi geçirmiştim. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda hedefim Avrupa Şampiyonluğudur. Başta üzerimde çok büyük emekleri olan Hocam MesurDüş’e, bizlere her konuda yardım ve destek olan Belediye Başkanımız Münür Şahin ve Kulüp Başkanımız Hayati Kaba’ya, İlçe Spor Müdürümüz Şener Öner’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Kaba’da Zehra Arı’nın Avrupa üçüncülüğü için, “Yıllardır Osmaneli’nin gençlerini sporla buluşturup, onları spor ile eğitmeyi kendimize bir görev bildik. Kulübümüzün en başarılı branşlarından biri olan Taekwondo’da çok başarılı sporcularımız var. Zehra Kızımız da bunlardan birisi. Bu sene ilk kez gençler kategorisinde yarışmaya başladı. Bu kategorideki rakiplerini daha iyi tanıdıkça, daha da başarılı sonuçlara imza atacaktır. Ben kendisini tüm Osmaneli adına canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca kendisini çalıştıran hocamız MesurDüş’e de tebriklerimi iletiyorum. 1308 Osmaneli Belediyespor 17 branşta Osmaneli’nin çocuklarını yetiştirmeye devam edecektir. Amacımız Milli Takımlara daha çok sporcu göndermek, Osmaneli’nin adını hem ulusal, hem de uluslar arası boyutta en iyi şekilde duyurmak ve temsil etmektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.