DOLAR
32,5273
EURO
34,6828
ALTIN
2.488,84
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Yenilenen 5 Öğretmenler Odasını Öğretmenlerimizin Hizmetine Sunduk

 

Yenilenen 5 Öğretmenler Odasını Öğretmenlerimizin Hizmetine Sunduk

Bilecik Belediyesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yenilenen 5 öğretmenler odasının temsili açılışı yapıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,  İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Okul Müdürü Osman Gürbüz,  Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törenle, şehir merkezindeki okullarda yenilenen 5 öğretmen odasının hizmete açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Selim Yağcı, törende yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimin vazgeçilmez olduğunu belirtti. Bugünün çocuklarını geleceğin teminatı olarak gördüklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Bizler bugün yöneticiler olarak, fiziki anlamda birçok eser yapabiliriz. Ancak bunları kullanacak donanımlı, eğitimli nesilleri yetiştiremezsek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi ortamlarda büyütemezsek aslında yapmış olduğumuz çalışmaların hiçbir anlamı olmaz. Bütün bunlar birbirine bağlantılı şeylerdir. Mekanların olması kadar buralarda çocukların da eğitimli olarak yetiştirilmesi de önemlidir. Biz Bilecik Belediye Başkanlığı olarak, belediyeciliği sadece yol ve su ihtiyacını gideren, çöp toplayan kurum olarak görmüyoruz. Toplumun her alanındaki eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalar ortaya koyan bir kurum olarak görüyoruz. Onun için imkanlar ölçüsünde her yıl bir projeyi eğitimin hizmetine koymaya çalışıyoruz. Önce her okula bir çocuk parkı dedik ve yaptık. Daha sonra her okula bir akıllı tahta verelim dedik ve verdik. Daha sonra çocuk parkları hazırladık. Bu yıl da programımıza öğretmen odalarının yenilenmesi çalışmasını alarak, bugün 5 tane olmak  üzere, toplamda 7 adet öğretmen odasını öğretmenlerimizin hizmetine sunduk.”

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise toplum hayatında eğitimin en önemli husus olduğunu belirterek, Başkan Selim Yağcı’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Okul Müdürü Osman Gürbüz, ise okul olarak güzel gün yaşadıklarını belirterek, ”Belediye Başkanımız Selim Yağcı, bizlerin çoğu taleplerimize olumlu cevaplar veriyor. Bizlere böyle bir öğretmenler odası hazırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Selim Yağcı, daha sonra öğretmenlerin sorularını cevaplandırarak, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Öğretmenler de Başkan Selim Yağcı’ya çalışmalarından dolayı ve öğretmenler odasının yenilenmesinden dolayı teşekkür ederek, çiçek verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.