DOLAR
42,2153
EURO
48,9106
ALTIN
5.422,68
BIST
10.973,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Çok Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Çok Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
22°C

“TÜRKÜ GECELERİ” MAHALLE KONAKLARINDA BAŞLIYOR

Bozüyük’te genç kuşaklara türkülerimizi tanıtmak ve sevdirmek, türkü severlere de unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla düzenlenen “Türkü Geceleri” başlıyor.

Bozüyük Belediyesi’nin Kent Konseyi iş birliği ile düzenlemiş olduğu Belediye Türk Halk Müziği Korosu Şefi Mehmet UYSAL ve ekibi ile birlikte “Türkü Geceleri” 19 Aralık Cuma günü akşamı Tekke Mahalle Konağı’nda başlıyor. Saat 20:00’de başlayacak olan programda sevilen türkülerle birlikte istek türkülere de yer verilecek. Türk Halk Müziği ezgileri ile birlikte kaynaşma ortamı da sağlayacak gecelerden ikincisi 26 Aralık Cuma günü akşamı Yenidoğan Mahalle Konağı’nda, üçüncüsü ise 16 Ocak 2014 Cuma günü akşamı Yeni Mahalle Konağı’nda yapılacak. Mahalle Konaklarında yapılacak eğlenceli etkinlikler arasında yer alacak programlara tüm Bozüyüklülerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Türkü Geceleri Başlıyor 1

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.