enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
46,2690
EURO
53,5644
ALTIN
6.277,08
BIST
13.938,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

Turgut Özakman’a ait “Ah Şu Gençler” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Bilecik’in Söğüt ilçesindeki Anadolu Lisesi öğrencileri, Turgut Özakman’a ait “Ah Şu Gençler” adlı tiyatro oyununu sahnelediler.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen tiyatro gösterisinde konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, daha önce de izlediği oyunu yine aynı heyecan ile takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu söyledi.

Durmuş, “Bu oyun aslında iletişim kanallarımızı her zaman açık tutmamızı ve gençleri her zaman dinlememiz, sorunlarına beraberce eğilmemiz gerektiğini anlatıyor.

Velilerimiz çocuklarına her zaman onları sevdiklerini söylesinler. Eğer bunları şimdi yapmazsak, ileride çok pişmanlık duyabiliriz. Ben bu tiyatro oyunun sergilenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Program, Söğüt Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Ah Şu Gençler” adlı oyun sergilenmesi ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından öğretmenlere Teşekkür Belgeleri’nin verilmesiyle sona erdi.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.