DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Uçak Pistten Çıktı 1 Kişi Hayatını Kaybetti 157 Yaralı

Uçak Pistten Çıktı 1 Kişi Hayatını Kaybetti 157 Yaralı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Uçak Pistten Çıktı 1 Kişi Hayatını Kaybetti 157 Yaralı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İzmir-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının kayarak pistin dışına savrulması ve yaklaşık 30-40 metre yükseklikten pistin dışına düşmesi sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti 157 kişi yaralandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Marmara ve Kıyı Ege’de güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli olarak başlayacak olan rüzgarın, zamanla iç ve kuzey kesimlerde etkisini artırarak kuvvetli ve tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğini duyurmuştu.

Bilecik’te de bugün çeşitli noktalarda şiddetli rüzgara bağlı olarak maddi hasarlar yaşanmıştı.

Van Bahçesaray ve Çatak bölgesinde düşen çığ haberi ile ciğerimiz yanarken, bir acı haber de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından geldi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında İzmir-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının kayarak pistin dışına savrulup, yaklaşık 30-40 metre yükseklikten pistin dışına düşmesi sonucu uçak 3 parçaya ayrıldı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti 157 kişi yaralandı.

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, hastanelerde erken dönemde sevk edilen 157 kişi olduğunu ve 157 kişi içinde ameliyatını planladıkları 1 hasta, 2 hasta için de ameliyat planlandığını, yoğun bakım şartlarında da tedavisi devam eden 2 hasta bulunduğunu, bu hastaların sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti.

157 hasta içinde de durumu ağır hasta bulunmadığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Kazanın rüzgarın şiddeti nedeniyle meydana geldiği konuşulurken, kaza kırım ekiplerinin incelemesinin ardından kazanın nasıl medyana geldiği netlik kazanacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.