DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

İstanbul Bilecikliler Derneği Selim Yağcı’ya Desteklerini Açıkladı

İstanbul Bilecikliler Derneği Selim Yağcı’ya Desteklerini Açıkladı

İstanbul Bilecik’liler Derneği Başkan yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üyelerinden oluşan bir grup basın açıklaması yaparak; “5 Yıldır Oba Beyliğimizi yapan, ve her türlü etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Selim Yağcı’nın yanındayız” dedi.

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Ören, yaptığı basın açıklamasında; “Bizlerden değerli katkılarını esirgemeyen, 5 yıldır Oba Beyliğimizi yapan, her türlü etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan, ayrıca Bilecik ve Bilecik’li hemşehrilerimize 10 yıllık süreç içerisinde verdiği alt yapı ve şehircilik hizmetleri ile çağ atlatmış bundan sonra da aynı hizmetleri vereceğinden kuşkumuz olmadığını, verdiği başarılı hizmetlerin artarak devamı ümidiyle Sevgili Başkanımız Sayın Selim Yağcı’nın her zaman yanında olduğumuzu bildirir içinde bulunduğu seçim yarışında başarılar dileriz.” dedi.

Yapılan bu basın toplantısına katılan İstanbul Bilecik’liler Derneği Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Gölpazarı Çengeller Köyü Dernek Başkanlığı görevini üstlenen Hatice Doğru yaptığı konuşmada şunları belirtti;

Bilecik’imizin değerli Belediye Bşk. Sn. Selim Yağcı’nın 10 yıllık görevi sürecinde Bilecik’imiz için yapmış olduğu hizmetler ortadadır.

Kendisi Bilecik’e verdiği hizmetler yanında İstanbul’da yaşayan Bilecikliler olarak bizleri de bugüne kadar yalnız bırakmamış, hertürlü faaliyetimizde yanımızda bulunarak değerli katkılarını bizden esirgememiştir.
Kendisinin de ifade ettiği gibi acemilik dönemi çıraklık dönemi bitmiş, kalfalık dönemi bitmiş ve ustalık dönemi başlamıştır. Ustalık döneminin inşallah en güzel hizmetlerini de kendisinden alacağız. Bizler de kendisine yapmak istediği projeler için desteklerimizi sürdüreceğiz.
Tüm Bilecik için Sn. Başkanımız Selim Yağcı’yı İstanbul’da yaşayan ancak gönlü Bilecik’de olan tüm Bilecikliler ve tüm Bilecikli kadınlar adına desteklediğimizi, her daim yanında olduğumuzu beyan eder bu açıklamayı yapma fırsatı verdiğiniz için hepinize teşekkür ve minnetlerimizi sunarız.

 

Yorumlar

  1. osmanlılar dedi ki:

    Bilecik ve Bilecikliler Derneğini Seviyoruz.