DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Engelliler Derneğinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Engelliler Derneğinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret ederek hem verdiği destek için teşekkür ettiler, hem de Belediye Başkanlığı görevi için “hayırlı olsun” diyerek başarılar dilediler.

Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Bozüyük Belediyesi’nin katkıları ile Metristepe ve İnönü Şehitliklerini ziyaret etti. 2. İnönü Zaferi’nin 93. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen ziyaretlerde konuşan Dernek Başkanı İsmail ÇELİK “93 yıl önce bu gün burada birleşik düşmana karşı çetin savaşlar oluyordu. Nice Mehmetler bayrağımız, toprağımız ve Yüce milletimizin onuru için çarpışmış kazandıkları zafer ile ülkemiz ve dünya tarihine yön verecek başlangıcı yapmışlardır.  Metristepe düşmana “dur Anadolu geçilmez” denen yerdir. Bu günleri bizlere bahşeden Büyük Kumandan Mustafa kemal Atatürk’e, Cephenin kumandanı İsmet İnönü’ye ve şehadet şerbetini içmiş Mehmetçikleri saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi. Şehitlik ziyaretlerinde şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.

Ziyaretlerin ardından Dernek Başkanı ÇELİK ve Dernek üyeleri Bozüyük Belediyesi’ne geldi. Burada Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret eden ÇELİK ve beraberindekiler Başkan BAKICI’ya her zaman yanlarında olduğu ve verdiği destek için teşekkür etti. Ayrıca Belediye Başkanlığı görevinin de hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Dernek Başkanı ÇELİK ve beraberindekiler Başkan BAKICI’ya görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini, Bozüyük’ün çok daha güzel, refah ve modern bir ilçe konumuna gelmesi için gayret göstereceğini söyledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.