DOLAR
41,9391
EURO
48,7999
ALTIN
5.540,56
BIST
10.941,79

DP Genel Başkanı Uysal iktidarın son dönemdeki politikalarını eleştirdi

A+
A-

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Bilecik 4. Olağan il kongresi için Bilecik’e geldi.

Uysal’ın Şeyh Edebali Türbesi ziyaretinin ardından Belediye Kültür Sitesinde Demokrat Parti Bilecik 4. Olağan il kongresi gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, iktidarın son dönemdeki politikalarını eleştirdi.

“Türkiye’yi 12 yıldan bu yana yönetenlerin her ne kadar olumlu tablo varsa nimetlerini cebe atan külfetleri de başkalarının hanesine yazan bir şark kurnazlığı ile karşı karşıya olduğunu görüyoruz. Bu büyük ülke iktidarın tercih ettiği politikalarla yapma düzeni diyebileceğimiz bir düzen kurdu. Hiç bir noktada hesap vermeyen, demokratik usüllerin küme düşme noktasına geldiği, hukukun askıya alındığı, temel hak ve hürriyetlerin yok varsayıldığı bir iklimde kendisine muhalefet eden her kişinin terörist mesafesine getirilmek istendiğini görüyoruz.

bilecik elektronik anahtar

Bu ülkede bugün terörist diye yaftaladıklarınızla masalar kurup Oslo’da müzakereler yapmadınız mı? İmralı’da müzakere yapmadınız mı? Habur’da ayaklarına mahkemeler getirmediniz mi? Attığınız yanlış adımların bedelini, 7 Hazirandan bu yana Anadolu’nun her köşesinde şehitler vererek bu aziz millet ödemektedir. Bu işin siyasi sorumluluğunu ben taşıyorum diyenlerin ise geri durduğunu görüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi ile ortak bir siyaset yapamayacağınızı düşündüğünüz için PKK ve HDP ile bu tasavvurlarınızı icra etme yolunu tercih ettiniz. Ne zaman ki başkan yaptırmayacağız, dediler onların terörist olduğunu hatırladınız.”

Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta, tek aday olarak girdiği 4. Olağan il kongresinde başkan seçildi.

 

15036522_10209274355790543_4431619628775882770_n 15036696_10209274373510986_8590370241796005906_n

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.