Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga beldesinde meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün karşı şeride geçmesiyle yaşanan kazada yaralılar hastaneye kaldırıldı.
BOZÜYÜK – Kaza, 28 Aralık 2025 Pazar günü saat 15:04 sularında Bozüyük ilçesi Dodurga Beldesi ile Erikli Köyü arasındaki yolda meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Erikli Köyü istikametine doğru kendi şeridinde seyir halinde olan Halil İbrahim E. (66) yönetimindeki 11 ABN 225 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdullah G. (22) idaresindeki 11 DN 791 plakalı aracın üzerine geldiğini fark etti. Sürücü Abdullah G.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, karşı şeride geçerek Halil İbrahim E.’nin aracına çarptı.
Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da hasar meydana gelirken, bölgeye hemen jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada 11 ABN 225 plakalı araç sürücüsü Halil İbrahim E. yara almazken, araçta yolcu olarak bulunan Fadime A. (48) ve Mustafa E. (35) hafif şekilde yaralandı. Kazaya sebebiyet veren aracın sürücüsü Abdullah G. ile yanında yolcu olarak bulunan İsmail G. (21) de yaralananlar arasındaydı.
Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bozüyük Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 yaralının hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığı, çekilecek tomografi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.
Jandarma ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcısı’nın talimatıyla kazayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.