DOLAR
39,8511
EURO
46,9133
ALTIN
4.270,43
BIST
10.228,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
35°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C

Bilecik TSO Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

A+
A-

Bilecik TSO Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Hizmet Vermeye Başladı

Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli aracı TOGG’un ilk hak sahiplerinin araçlarına kavuşmaları ve aracın kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte yüksek hızlı şarj istasyon sayıları artmaya devam ediyor.

TOGG çatısı altında hizmete açılan ve Türkiye’nin yerli elektrikli araç şarj istasyonu ağı olan Trugo’nun şarj ünitesi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası otoparkında elektrikli araç sahiplerine hizmet vermeye başladı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün; ”Milli gurur kaynağımız olan TOGG’un, Ülkemizdeki ve İlimizdeki kullanımını yaygınlaştırmak, desteklemek için gerekli adımları attık. Milli otomobilimiz TOGG’un iştiraki olan Trugo Akıllı Şarj Çözümleri ile işbirliği yaparak hizmet binamız otoparkında bir istasyon kurulmasını sağladık. Bugün ilk kullanımı da odamız bünyesinde gerçekleşti. Hızlı şarj imkânı sunan ünite, başta TOGG olmak üzere tüm elektrikli araba modellerini de destekliyor. Bu sebeple tüm elektrikli araç sahipleri odamızın hizmet binası otoparkına gelerek araçlarını şarj edebilirler. Daha yeşil bir dünya, daha temiz bir çevre düşüncemizi böyle bir hizmetle güçlendirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.
Katıldığı kura ile TOGG sahibi olmaya hak kazanan Ersin Oruç, aracını Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası otoparkında bulunan istasyonda şarj etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.