Bilecik
Açık
26°C
Bilecik
26°C
Açık
Çarşamba
Açık
30°C
Perşembe
Az Bulutlu
20°C
Cuma
Az Bulutlu
21°C
Cumartesi
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik Belediyesine Ait 25 İşyerinin İhalesi Yapıldı. Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait 25 adet dükkan ve işyerinin 5 yıla kadar kiralanması ve işletilmesi için ihale yapıldı.
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen ihale, Bilecik Belediyesi sosyal medya organlarında canlı yayınlandı.
2886 sayılı devlet ihale kanununun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile gerçekleştirilen ihalede yeni otogar, eski otogar, kapalı Pazar, Hürriyet Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Gülümbe Mahallelerindeki dükkanların ihalesi yapıldı.
Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, ihale sonunda yaptığı açıklamada işyeri ve dükkan ihalesini alan esnafa hayırlı işler temennisini iletti.