enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,6945
EURO
50,1592
ALTIN
5.898,49
BIST
11.311,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
9°C
Bilecik
9°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
7°C
Salı Parçalı Bulutlu
8°C
Çarşamba Açık
11°C

Bilecik Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi Haziran ayı belediye meclis toplantısı, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

Parti grup sözcülerinin konuşmasıyla başlayan toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karar verildi.
Dolu memur kadrosunda derece değişikliği yapılması konusunun görüşüldüğü toplantıda Belediye Başkanlığının ihtiyaçları dikkate alınarak 06/05/2019 tarih ve 44 sayılı Belediye Meclis Kararıyla kurulan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün kaldırılarak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü kadrosunun iptal edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca kalan ödeneğinin aktarılması ile Kültür İşleri Müdürlüğü’nün kurulması, kurulacak bu birimi sevk ve idare etmek üzere Kültür İşleri Müdürü kadrosunun ihdası ve Kültür İşleri Müdürlüğüne ödenek aktarılması konuları görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandı.

Haziran ayı meclis toplantısında ayrıca Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından yürütülen 2025 Yılı Güdümlü Proje Destek Programı kapsamında Edebali Havzası Tanıtım ve Karşılama Merkezi isimli güdümlü proje görüşüldü. Yapılan görüşmede Bilecik Belediye Başkanlığı’nın proje ortağı olarak yer alması ve Belediyemizi temsile, ilzama ve proje ile ilgili her türlü belgeyi imzalamak üzere Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’na yetki verilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının ek gündem maddesinde ise 09 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bilecik Valiliği görevine atanan, devlet tecrübesi, toplumla kurduğu güçlü bağ ve çözüm odaklı yaklaşımıyla şehrimize önemli katkılarda bulunan Vali Şefik Aygöl’e 5393 sayılı belediye kanununun 18. Maddesinin birinci fıkrasının ® bendine istinaden fahri hemşerilik payesi ve beratı verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.