DOLAR
32,3618
EURO
34,6556
ALTIN
2.388,33
BIST
10.174,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
19°C

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 19 Mayıs Mesajı

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın 19 Mayıs Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan Milli mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle gençlerimizi kendine güvenen, çağdaş, bilgi birikimine sahip, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan, üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren, yarınlara hazırlayan Milletler geleceğe güvenle bakabilirler.

Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk’ün kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümünü kutladığımız bugün, “Türk Ulusunun Gençlerine”, Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. Mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü bağımsızlığı için, bu anlamlı günün yıl dönümünde, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, milli mücadele döneminin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükranla yâd ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Bilecikli genç hemşehrilerim olmak üzere tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Selim YAĞCI
Bilecik Milletvekili

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.