DOLAR
32,3808
EURO
34,7196
ALTIN
2.407,07
BIST
10.094,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ŞEFLERİ, BU YIL DA PORLAND’I SEÇTİ!

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ŞEFLERİ,

BU YIL DA PORLAND’I SEÇTİ!

Porland, İstanbul Culinary Cup 2019’un

Porselen Ana Sponsoru oldu!

Porland, Türkiye’nin köklü derneklerinden olan Aşçılar Derneği’nin 8. kez düzenlediği Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması / İstanbul Culinary Cup 2019’un, bu yıl da Porselen ana sponsoru olmanın heyecanını yaşadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, çok fazla sayıda Executive Chef ile ulusal ve uluslararası pek çok tedarikçi firmayı bir araya getiren etkinlik, 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Culinary Cup 2019’un Yarışma Mutfakları Porselen Ana Sponsorluğunu Porland üstlendi. Organizasyonda göz alıcı stantlarıyla yer alan Porland, Gastronomi sektörü için en yeni koleksiyonlarından Reaktif Sırlı Özel ürünlerini sergiledi.

Porland, İstanbul Culinary Cup 2019’un Porselen ana sponsoru olmasının yanı sıra, canlı yarışma kategorileri arasında yer alan Porland Grand Prix Üniversiteler yarışmasında büyük ödül sponsorluğuyla 1, 2 ve 3. olan katılımcılara hediyeler verdi. Tüm yarışmaların ve organizasyonun sunum ürünlerini sağlayan Porland, Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması’na özel olarak tasarladığı porselen plaketleri ile de etkinliğe ayrıcalıklı bir değer kattı.

Etkinliğin “Tema Mutfağı: Sokak Lezzetleri” kapsamında ise Porland’ın Executive Chef Cavit Ünal’ın danışmanlığında düzenlediği “Sokak Lezzetleri Yemek Sergisi” Porland koleksiyonunun en özel tasarım ürünleriyle sunuldu. Bu özel çalışma, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Porland, sadece tasarlayıp üretmekle kalmıyor, dünyanın önde gelen şeflerine ilham vermeye de devam ediyor…

 

Porland Hakkında: Porland, 1976 yılından bugüne gerek Ev gerekse Gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazesi ile tasarımdan üretim aşamasına kadar her ince detayı üstün teknoloji ve iş gücü ile ürünlerine yansıtan, dünya trendlerinin de ötesinde sektörde trend belirleyici olarak konumlanan, 42 yıllık deneyime sahip Türkiye’nin önde gelen markasıdır. Bilecik’teki kendi tesislerinde, Porselen üretiminin yanı sıra ürün gamındaki ev gereksinimine yanıt verebilen masaüstü, mutfak, ev-dekor, tekstil ve banyo kategorisindeki ürünleriyle müşterilerin her türlü alışveriş ihtiyacına cevap vermektedir. Ayrıca dünya markalarından olan cam üreticisi Libbey ve Luigi Bormioli de mağazalarında satışta olan markalardan bazılarıdır. Porland 1600’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği Türkiye’nin en büyük porselen üreticilerinden birisidir. 6 bölge müdürlüğü, Perakende de 30’u aşkın mağazası ve online alışveriş sitesi ile sadece yurt içinde değil, yurt dışı pazarlarının da aranılan markasıdır. 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.