DOLAR
41,8181
EURO
48,5950
ALTIN
5.580,45
BIST
10.316,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

ŞEHZADE ORHAN OSMANOĞLU’NUN OSMANELİ ZİYARETİ

30.10.2017
A+
A-

ŞEHZADE ORHAN OSMANOĞLU’NUN OSMANELİ ZİYARETİ

34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Orhan Osmanoğlu Bilecik’in Osmaneli İlçesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Münür Şahin, Şehzade Orhan Osmanoğlu’nu dedesinin yaptırdığı tarihi tren köprüsü ve Hicaz Demiryolu altında karşıladı.

Yaklaşık 45 kişilik bir kafile ile Osmaneli’ni ziyaret eden şehzadeye, Osmaneli’de fotoğraf çekimleri için bulunan Cumhurbaşkanı fotoğrafçısı Cemil Şahin’de eşlik etti.

Şehzade Orhan Osmanoğlu; dedelerinin eserlerinin bulunduğu ve 1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. En kısa zamanda Osmaneli’ye diğer şehzadelerle birlikte ziyarette bulanacakları sözünü verdi.

Belediye Başkanı Münür Şahin; bu ziyaret organizasyonunu gerçekleşmesini sağlayan Cemil Şahin’e ve asistanına çok teşekkür etti. Orhan Osmanoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Osmaneli için hazırlanan kitabı ve yanında plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.