DOLAR
32,3824
EURO
34,7587
ALTIN
2.410,92
BIST
10.116,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Söğüt Şenliklerinde Orhan Hakalmaz rüzgarı esti

Söğüt Şenliklerinde Orhan Hakalmaz rüzgarı esti

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu yıl 736’ncısı düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerinde Orhan Hakalmaz rüzgarı esti.

Türk Büyükleri Anıtı önünde yaklaşık 20 bin kişinin doldurduğu tören sahasında Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu sahneye Kayı Alperi eşliğinde Diriliş müziği ile sahneye çıkarak Türk Popüler Müziğinden şarkılar seslendirdi.

Konserin ardından Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu bando şefine çiçek verdi.

Jandarma Genel Komutanlığı Bandosunun ardından sahneye çıkan Orhan Hakalmaz konserine sözleri Celal Sevencan’a ait ‘Aşığım ben Türkiye’min’ ve akabinde ‘Söğüdün Erenleri’ adlı Bilecik türküsü ile giriş yaptı. Bu iki güzel türkünün ardından da Jandarma Genel Komutanlığı Bandosundan bekleneni Orhan Hakalmaz gerçekleştirerek İzmir’in Kurtuluşunun 95. yılınının kutlandığı günde 20 bin kişiye hep bir ağızdan İzmir Marşını söyletti.  Orhan Hakalmaz İzmir Marşını icra ederken konser alanını dolduran vatandaşlar ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa’ nakaratını hep bir ağızdan söylediler.

Konsere, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Vali Yardımcısı ve Söğüt Kaymakam Vekili Burhan Terzioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.