enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,7144
EURO
50,2913
ALTIN
5.892,99
BIST
11.333,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
8°C
Çarşamba Açık
10°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
12°C
Cuma Parçalı Bulutlu
12°C

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI “HİÇ BİR CANLI ŞİDDETİ HAK ETMEZ”

A+
A-

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI “HİÇ BİR CANLI ŞİDDETİ HAK ETMEZ”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında, “nedeni her ne olursa olsun yeryüzünde hiçbir canlı şiddeti asla hak etmez” diyen Başkan BAKICI “ Kadına yönelik şiddeti de asla kabul edemeyiz. Maalesef ülkemizde ve dünyada kadınlarımız şiddet görüyor dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan savaşlar da en çok kadınlar mağdur oluyor. Kadınlar, tarihin her döneminde varlığını hissettirmiş, sosyal hayatta yer almış, ailesine ana olmuş, bacı olmuştur. Kadınların hak ettiği konuma gelebilmesi için çalışmalarımız sonuna kadar devam edecektir. Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin en büyük görevidir. Bir toplumun medeniyet düzeyi, insan haklarının ayrılmaz en önemli parçası olan kadın haklarına verdiği değerle ölçülmektedir. Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi mümkün değildir. 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde, insana, hayvana ve doğaya karşı yapılan şiddetin her türlüsünü esefle kınıyor, insanın insana zulmetmediği, özgür bir dünya diliyorum” dedi.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.