DOLAR
32,3945
EURO
34,6201
ALTIN
2.394,26
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

DAHA İYİ BİR HİZMET İÇİN ”KURUM İÇİ DENETİM” ÇALIŞMASI

DAHA İYİ BİR HİZMET İÇİN ”KURUM İÇİ DENETİM” ÇALIŞMASI
Bilecik Belediyesi’nde hizmet veren tüm birimlerde hizmet kalite standartlarının arttırılması amacıyla kurum içi denetim çalışması gerçekleştirildi.
2012 yılından bu yana ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında hizmet veren Bilecik Belediyesi, vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, çalışmalarına devam ediyor.
Doğumdan ölüme kadar her anda ve her alanda vatandaşlarımızın daha kaliteli ve en iyi hizmeti alması için tüm personel ve ekipmanları ile çalışmalarını sürdüren Bilecik Belediyesi’nde, gerçekleştirilen denetimde kalite hizmet standartları ve mevzuata uygunluğunun denetlenmesinin yanı sıra dokümanların tetkik edilmesi, saha uygulamaları ve iyileştirme önerilerini içeren başarılı bir denetim sürecinden geçirdi.
Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan koordinasyonunda gerçekleştirilen denetimlerde; Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Tetik, Abdullah Ay ve Kurum Müdürleri katılımıyla toplantı gerçekleştirildi ve daha sonra yerinde denetimler yapıldı.
Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan, Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan’dan oluşan denetim ekibi, Belediyenin tüm birim ve müdürlüklerini ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında; kalite hizmet standartları ve mevzuata uygunluğunun denetlenmesinin yanı sıra dokümanların tetkik edilmesi, saha uygulamaları ve iyileştirme önerileri ele alındı.

DAHA İYİ OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Selim Yağcı gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı kısa açıklamada; ”2012 Yılında vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini artırmak amacıyla, “Dünden İyiyiz Ama Yarın Daha İyi Olabilmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız” sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz. Başlatmış olduğumuz sürekli iyileştirme çalışmalarımız 5 yıldır hiç durmadan devam ediyor. Yarın daha da iyi olabilmek için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte şehrimiz ve insanımız için çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarıma emekleri ve güzel çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.
Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan yaptığı açıklamada ”Kendini her zaman yenileyen ve geliştiren bir Belediye olarak bu denetim çalışmalarını halkımızın bize olan güvenini arttırmak, daha verimli ve yerinde hizmet anlayışını tüm personelimize aktarmak; çalışmalarımızda hep vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutarak hep birlikte daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denetimler sırasında; Kayıtların Kontrolü, Dokümanların Kontrolü,İç Tetkik Uygunsuzluklarının takipleri,Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler, Uygunsuzluk ve Saha Denetim ve Kontrolleri, Sürekli iyileştirme Faaliyetleri takipleri, Personel öneri ve şikayet takipleri, Vatandaş , Paydaş ve Personel memnuniyet takipleri,İş Güvenliği Ramakkala takipleri, Kalibrasyonlar,Makina ve Ekipman kontrolleri ve bakımları, İzlenebilirlik vb. standart maddelerine göre denetimler gerçekleştirildi.” ifadelerini kullandı.

1-3

3-3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.